statistat-per-filmLajmërojmë qytetarët që me 07.09. 2016 me fillim në ora 10:00 në Sallën kryesore të Qendres për Kulture do organizohet ndarja e roleve për statistë dhe role të tjera ndihmëse për filmin ”Margaritari i Bunës” (”Biser Bojane”) në regji të Millan Karaxhiqit. Iniçizimi filmit veç ka filluar në Adë të Bunës.

Lutemi të gjithë personat e interesuar të moshave prej 18 deri 30 vjeç të na bashkohen, thuhet në një shkresë të nënshkruar nga Jelena Brkiq.

Kontakt telefon: +38268 860 700

By admini