Day: May 14, 2021

Tribut humbjes

Nga Gladiola Jorbus Mbi romanin ‘’Mbyllur për pushime’’ të Stefan Çapalikut Padyshim që luftërat kanë frymëzuar, ndikuar apo infektuar letërsinë, kinematografinë dhe krejt artin në përgjithësi. Ky i fundit duhet…