“Edhe një shekull jetë”, FB – Agron Ujkashi

Piktori i njohur nga qyteti i Ulqinit Agron Ujkashi një ndër punimet e tij të fundit ia ka kushtuar kryeministrit të Kosoëvs, Albin Kurtit.

Ai në disa pamje të publikuara në faqen e vet në fb shihet duket e përfunduar një punim ku shihet kryeministri i Kosovës Albin Kurti dhe sllogani i njohur e partisë së tij ”JO NEGOCIATA – VETEVENDOSJE”.

Piktori nga Ulqini Agron Ujkashi përveç që është piktor shumë i njohur në qytetin tonë ai është edhe një ish sportist i dalluar kurse tani edhe trajner sporti.  

By admini