Nga Gjekë Gjonaj

Sot në Katërkollë, Komuna e Ulqinit,  Fondi Humanitar Shqiptaro-Amerikan “Trojet tona” organizoi për të katërtin vit me radhë ndarjen e bursave për studentët nga treva e Anës së Malit.  

Donacionin me vlerë prej  34.500 euro e mundësuan Fondacioni  Lukaj (50 %), Familja Hajdari (25%), Dina dhe Ahmet Kurmemaj (15 %) dhe donatorët  tjerë (10 %).  Përfitues të bursës janë 50 studentë.

Përfituesve të këtyre bursave ju mbetet të përfitojnë nga mundësia e shkëlqyer për të zhvilluar aftësitë akademike dhe profesionale.

Ky fondacion ka në krye të tij njerëz bamirës dhe donatorë  të mrekullueshëm  të cilët me zemrën e tyre të madhe, shpirtin human e të çiltër ndihmojnë me shumë dashuri e mirësi të gjithë ata që kanë nevojë për ndihmë,  jo vetëm në vendlindjen e tyre, por edhe në treva tjera shqiptare në Mal të Zi.  

Falënderimi u takon edhe të gjithë anëtarëve e vullnetarëve të këtij fondacioni, të cilët duke punuar pa shpërblim, në çdo veprimtari të këtij lloji, po  ecin në gjurmët e dashurisë njerëzore. 

By admini