Ilustrim: Nga një koncert i viteve të kaluara

Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve në Malin e Zi me rastin e 15 vjetorit të Pavarësisë së Republikës së Kosovës, organizon koncert festiv ku do të përformojnë ”Ansambli i Këngëve dhe Valleve”, nga qyteti i Prizrenit  .

Mbrëmja festive do të mbahet me 18 Shkurt 2023, në orën 18:00, në Qendrën e Kulturës, Ulqin

By admini