Print screen: Video Emir Vogliq

Në Ulqin ka disa ditë që koha është më shira të shumta dhe në pjesen e fshtatrave përreth lumit Buna situata është përkëqësuar mjaft, shkruan Ulqini Online.

Por një situatë aspak e mirë është edhe në një pjesë të Kalasë së Ulqinit. Nga një video material të postuar nga Emir Vogliq shihet se një pjesë e murit rrethues së Kalasë së Ulqinit është shembur dhe rrezikon seriozisht vazhdimim e shembjes së murit në tërësi në atë pjesë.

By admini