Komuna e Ulqinit në bashkëpunim me Agjencionin për Zhvillim dhe Ndërtim i është përgjigjur kërkesës së banorëve të Mëhallës së Re dha ka përgatitur një projekt që përfshin rregullimin ndriçimit, trotuarit si dhe mbjelljen e bimëve dekorative prej rrethit deri tek supermarketi Adi, kështu shruan i pari i Ulqinit Nazif Cungu në një post të tij.

Po sipas Cungut, ky do jetë projekti i parë në Ulqin që do të ketë ndriçim LED i cili kursen energji.

By admini