Tjetër medalje nga premijer liga nivelit G1/E1

Në Tiranë këtë vikend është duke u zhvilluar turneu ndërkombëtar në sportin olimpik të Taekwond-së. Albania open 2023 primijer liga i nivelit G1/E1 që ka për qëllim grumbullimin e pikëve të cilat shërbejn për rang listen botërore. Në këtë aktivitet sportiv të taekwondo-së morën pjesë mbi 800 sportist nga 46 vende të botës.

Klubi i taekwondo-së Ulqini u paraqitë me 4 sportistë: Arta Ismailaga, Rijad Dervishi, Enes Dushku dhe Sara Kraja

By admini