Futbollistët e Otrantit shkëlqejnë dhe fitojnë në ndeshjen vendimtare të regjionit jugor

Ekipi futbollistik i Otrant Olimpikut nga qyteti ynë fitoi në ndeshjen vendimtarnë Budva kundër ekipit me të njëjtin emër dhe njëheri rivalit kryesor me rezultatin 2:1.

Duhet cekur se në Budva sot futbollistët e Otrantit kishin në përkrahje një numër të madh të shikuesve nga qyteti ynë të cilit kishin udhëtuar për atje në mënyrë të organizuar,

Në këtë mënyrë Otrant Olimpik tani është shumë më afër kalimit në një rang më lart, në ligën e dytë futbollistike, që është edhe qëllimi kryesor i këtij ekipi.

By admini