Të marten, me date 14.12.2021 në Ulqin do të organizohet një ekspozitë me dokumenta arkivore nga jeta dhe vepra e Hasan Prishtinës, kryministrit të 8-të të Shqipërisë.

Aktiviteti organizohet nga Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve në bashkëpunim me ITSHKSH – Shkup AQSH  dhe Mehmet Prishtinën si përfaqësus i trungut familjar të Hasan Prishtinës.

Ekspozita organizohet me fillim nga ora 15 në Librarinë Ulqini.

By admini