Ekipi i Taekwondo-së Ulqini gjatë kësaj fundjave u paraqit në turneun ndërkombëtar i cili u mbajtë të dielën me datë 06.06.2021 në qytetin e Sarajevës “Iskra open 2021” për të dy disciplinat, ndeshje dhe forma. Ky aktivitet sportiv mblodhi rrethë 550 sportist, 38 ekipe nga 4 vendet e rajonit. Ekipi i Taekwondo-së nga Ulqini u paraqit me 12 sportistë. Rezultati për sportistët nga Ulqini ishte: dhjetë medalje, dy trofe dhe një çmim përsonal.

Me mdalje u kurorzuan sportistët:
🥇Amra Dushku, Dorijan Vukaj, Amella Nuti, Arta Ismailaga, Berina Mustafa, Sara Kraja me dy medalje të arta,
🥈Sumeja Bisha, Amell Nuti,
🥉Medina Kanaqeviq.


Sportisti Dorian Vukaj shpërblehet me çmimin e sportistit më të sukseshëm në disciplinën e Formave.
Në rënditjen e përgjithëshme klubi i Taekwondo-së Ulqini fiton dy trofe. Trofeu i vendit të dytë në kategorinë kadet dhe trofeu i vendit të dytë në disciplinën e Formave.
Sportistëve ju urojmë shumë suksese.

Përgaditur nga:
Fikret Dushku, prof.

By admini