Kosova pritet të shkojë në zgjedhje të jashtëzakonshme parlamentare brenda 40 ditëve dhe e gjithë kjo pas një vendimi të Gjyjatës kushtetuese të këtij shteti.

Kështu, Gjykata Kushtetuese ka hedhur poshtë votën e deputetit Etem Arifi kur u zgjodh qeveria e Kosovës e udhëhequr nga Avdulla Hoti i LDK-së dhe ka urdhëruar u.d presidenten Vjosa Osmani, që të shpallë zgjedhjet e parakohshme në afat prej 40 ditësh.

Vendimi është publikuar të hënë mbrëma në faqen e Gjykatës Kushtetueses të Kosovës.

By admini