Poeti u kujtua përmes poezisë së tij! PEN Qendra e Kosovës në bashkëpunim me Teatrin Kombëtar të Kosovës sot kujtuan poetin, studiuesin dhe profesorin universitar, Basri Çapriqi, i cili ka ndërruar jetë më 14 janar të viti 2018. Me këtë rast u recituan disa nga poezitë e tij më të suksesshme, si dhe u kujtua nga miqtë dhe kolegët./21Media

By admini