Gazetarja Shpresa Sekiraqa sjellë storien rreth rritjes dhe vjeljes së mandarinave dhe klementinave të familjes Anton Elezoviq nga Shtoji i Ulqinit.

Çfarë tradite kanë në mbledhjen e agrumeve, sa hektarë janë te mbjella i mësoni në videon e mëposhtme të postuar në Klan Kosova:

https://www.facebook.com/Ora7Official/videos/590586051411603/?t=91

By admini