Articles Posted in the " zenepe lika " Category


  • Peticion për pronësinë e kripores së Ulqinit (VIDEO)

    Në Ulqin nisi nënshkrimi i peticionit për përcaktimin e pronësisë së Kripores me qëllim mbrojtjen e biodiversitetit dhe prodhimin e kripës. Peticioni do t’i drejtohet Qeverisë së Malit të Zi, raporton Zëri i Amerikës. Raporti i komisionit të BE-së për progresin e Malit të Zi gjatë vitit të kaluar, parashikon mbrojtjen dhe menaxhimin e qëndrueshëm […]