Articles Posted in the " Ulqin " Category  • Mbrëmje donatore për KF Otrant – Olimpik

    Komuna e Ulqinit organizon më 10 gusht 2016, ora 20, në BeachBar Bellevue në Plazhin e madh,Mbrëmje Donatore për KF Otrant –Olimpik. Pas sukseseve të njëpasnjëshme të klubit gjatë  sezonit garues 2016-2017 klubi i qytetit tonë është renditur në Ligën e Dytë. Për vazhdimin me sukses të aktiviteteve klubit i nevoiten  mjete të konsiderueshme që […]


  • Trafik i pabesueshëm në rrugën Ulqin – Shkodër (video)

    Paradrekja e së dielës ka sjellur një trafik të pabesueshëm në rrugën që lidhe qytetet e Ulqinit dhe Shkodres. Koha me shi duket se i ka trembur mysafirët e shumtë që ishin në Ulqin dhe në orët e para të mëngjesit e së dieles janë nisur për tu larguar nga ky qytet. Kolona në anën […]