Articles Posted in the " termeti " Category

  • Video nga tërmeti i vitit 1979, pamje rrënqethëse

    40 vjet më parë me 15 prill të viti 1979 një termet i fuqishëm goditi rajonin Shkodër-Ulqin. Lëkundet e para u dëgjuan në oren 07:19 e për të vazhduar edhe për disa çaste të tjera. Dëmi ishte i jashtëzakonshme si në Ulqin, Shkodër, Tivar, Krajë e shumë vende të tjera përreth. Sipas disa të dhënave […]


  • Ekspozitë me fotografi në 40 vjetorin e tërmetit të vitit 1979

    Me rastin e 40 vjetorit të termetit të vitit 1979, Kuvendi i Komunës së Ulqinit do të organizojë në një mbledhje të rastit më datën 15.04.2019 në ora 19:00 në Hotelin „Mediteran“, në mënyrë që të kujtojmë këtë ngjarje dhe viktimat e rëna, thuhet në njoftimin e kryetarit të Kuvendit të Ulqinit, z. Ilir Çapuni. […]