Articles Posted in the " Sukubine " Category

 • I riu me koronavirus hyri në Shqipëri nga pika kufitare e Sukubinës

  Kur hyri në Shqipëri? Mjekja: I riu me koronavirus nuk u kontrollua në kufi Shqipëria ka regjistruar dy raste me koronavirus, të cilët atë e bir, të moshës 54 dhe 28 vjeç. Sipas informacioneve, ka qenë 28-vjeçari i ardhur nga Firence i cili ka infektuar babain e tij. I riu është futur në Shqipëri përmes […] • Kamerat LIVE nga pika kufitare në Sukubinë

  Tash e tutje të gjithë mysafirët, por ji vetëm ata, që do të ja mësyjnë pikës kufitare Sukubinë – Muriqan mund të shikojnë paraprakisht për gjendjen në këtë sa i përket tollovisë në këtë pikë kufitare. Ky projekt mundësohet nga Ministria e punëve të brendshme të Malit të Zi. Në linkun e mëposhtëm mund të […]

 • Fluks i madh i mysafirëve në hyrje në Sukubinë, radhë kilometrike (foto)

  Gjatë orëve të drekës ditës së merkurë në pikën kufitare Sukubine – Muriqan kolona e automjeteve, që ishin drejtuar Malit te Zi, shumica për Ulqin, ishte kilometrike, shkruan Ulqini Online. Radha ishte pothuajse deri te pika e karburantit ne Muriqan. Mesatarisht për të hyrë në Mal të Zi pritej afër 40 minutave edhe kjo përkundër […]
 • Eksluzive: Numri i popullsisë sipas vendbanimeve në Komunën e Ulqinit

  Gazetari dhe publicisti i njohur në të gjitha trevat shqiptare Beqir Sina për disa ditë vizitoi Ulqinin prej nga ku mori përshtypjet më të mira. Ai gjatë vizitës së tij në qytetin e Ulqinit më shumë dashuri përgaditi një reportazh për këtë qytet. ……edhe vet Perendia e bekoi këtë vend ….., këtë titull vendosi për […]