Articles Posted in the " shtabi i emergjencave " Category

  • Situatë e rëndë në Ulqin, mblidhet Shtabi i Emergjencave

    Kryetari i Ulqinit Loro Nrekiq ka thirur sot në një takim  të jashtëzakonshëm Shtabin e Emergjencave ku u  raportua  për dëmet që shkaktoi shiu i mbëmshëm  dhe era e madhe. Sipas  kompetentëve nga terreni, dëmet janë të  mëdha, dhjetra pemë të thyera, rreth 40 automjete të dëmtuar, pullaze shtëpiash  dhe  objektesh janë dëmtuar, prishje jane shënuar në hotele e restorante, në plazhe ka dëme  shumë […]