Articles Posted in the " Shotë Muji Gjokaj " Category

  • Shotë ( Sherif) Muji Gjokaj, humanisti i Malësisë

    Nga Gjekë Gjonaj Ka shumë vite që kisha dëgjuar ndër malësorë fjalë miradije për bujarinë, fisnikërinë dhe bamirësinë e Shotë Mujit Gjokaj, i cili tash 45 vjet jeton në Beograd. Po ashtu edhe për vëllezërit, prindërit dhe paraardhësit e familjes së tij, të cilët u dalluan në Malësi për vepra të mëdha njerëzore që përmenden […]