Articles Posted in the " Seanema Film Festival " Category

  • Sonte fillon SEANEMA Film Festival, ja programi

    OJQ Unë veproi ruan traditën e organizimit të përvitshëm të festivalit të filmit në Ulqin, SEANEMA Film Festival, i cila do të mbahet këtë vit në datat 23 – 26 gusht. Tema e festivalit për këtë edicion do të jetë identiteti. Sipas organizatorëve, programit i festivalit më tej kontribuon në afirmimin e multikulturalizmit në Mal të Zi, duke […]  • Shtator i begatshëm kulturor në Ulqin – Programi

    Kryetari i Komunës së Ulqinit Nazif Cungu, në një konferencë me gazetarë u ndal tek aktivitetet kulturore që do të realizohen gjatë muajit shtator në komunën tonë. Qëllimi ynë tha kryetari Cungu është që të zgjasim sezonin turistik dhe të tërheqim mysafirët. Ai shtoi se Komuna e Ulqinit, Organizata Turistike dhe Ambasada  Amerikane do të […]


  • Edhe këtë vit Seanema Film Festival në Ulqin – Ja detajet

    Ulqin, 20 gusht 2016 – Seanema Film Festival vjen këtë vit me edicionin e saj të dytë, në datat 15-18 shtator. Ky festival, i realizuar për here të parë në shtator 2015 nga shoqata jofitimprurëse “iACT” (“Unë veproj”), po kthehet tashmë në një ngjarje me interes të veçantë për qytetin e Ulqinit. Festivali i Filmit […]