Articles Posted in the " SAUBIH MEHMETI " Category


  • Saubih Mehmeti zgjedhet kryetar i ri i LD në MZ

    Të shtunën, më 19.01.2019, në Ulqin u mbajt Kuvendi VIII (zgjedhor) i Lidhjes Demokratike në Mal të Zi. Nga ky Kuvend u zgjodh kryetari i ri dhe kryesia e re e LD në MZ. Kryetar i ri i këtij subjekti politik u zgjodh  z. Saubih Mehmeti. Z. Mehmeti në këtë post do të zevendësojë z. […]


  • Camaj e Gjeka refuzojnë ftesën e Nimanbegut

    Lidhja Demokratike Shqiptare dhe Partia Demokratike, përmes një shkrese publike iu përgjigjen deputetit të Koalicionit Shqiptarë të Vendosur (Forca, UDSH, ASH), Genci Nimanbegut, në ftesën për të biseduar lidhur me ligjin zgjedhor. Nga një fotografi mund të shihet se pjesmarrës në këtë takim ishin Mehmet Zenka nga UDSH, Nik Gjeloshaj nga ASH, Saubih Mehmeti nga […]


  • Ja emrat e listës së Partisë Demokratike dhe aleateve të saj

    Në zgjedhjet parlamentare në Mal të Zi do të marrë pjesë edhe lista tjetër shqiptare e përbërë nga Partia Demokratike, Iniciativa Qytetare, Lëvizja Perspektiva dhe Lidhja Demokratike në Mal të Zi. Sllogani i kësaj liste do të jetë ”ME NJË QËLLIM”. Ky koalicion mbrëmë ka dorëzuar listën zgjedhore pranë Komisionit Zgjedhor. Lista e plotë e […]