Articles Posted in the " rozhaje " Category

 • Karvani i shkrimtarëve vendas në shkollat fillore në Dacaj dhe Plavë

  Me rastin e Ditës Botërore të Librit, Karvani i shkrimtarëve vendas ka vizituar të hënën, më 22 prill 2019, Shkollën Fillore “Dacaj” – Rozhajë, dhe të martën, më 23 prill 2019, Shkollën Fillore “Hajro Shahmanoviq” – Plavë, ku janë mbajtur takime letrare me nxënësit dhe mësimdhënësit e këtyre shkollave. Pjesë e Karvanit të sivjetshëm kanë […]


 • DITA BOTËRORE E LIBRIT SHËNOHET NË SHKOLLËN NË DACAJ

  Nga Faruk Daci Shoqata Artistëve dhe Intelektualëve “Art Klub” Ulqin, në kuadër të prezentimit të karvanit të poetëve shqiptarw, me 22 prill 2019 ka mbajtur orë letrare në lokalet e Shkollës Fillore “Dacaj” në Rozhajë. Poetet kanë përkujtuar 81 vjetorin e vdekjes së poetit të madh shqiptarë Migjenit. Hapjen e takimit e bëri Ismet Kallaba. […]

 • Të dielen acar i vërtet, Ulqini -10 gradë, Rozhajë -26

  Nga dita e enjte, vendet e banuara me shqiptarë në Mal të Zi por edhe më gjërë do të përfshihen nga moti i ftohtë dhe në viset malore me reshje bore. Por, gjendja e alarmit, sipas meteorologëve, kulmon ditën e shtunë dhe të diele, kur në vend do të shënohen temperatura të ngjashme me të […] • Ja lista e tretë shqiptare për zgjedhjet parlamentare në Mal të Zi

  Tri Degët e Lidhjes Demokratike në Mal të Zi, ajo e Malësisë, e Plavë-Gucisë dhe e Rozhajës të udhëhequr nga Nikollë Camaj, Bujar Hasangjekaj dhe Hysen Daci kanë dalur me një kumtesë për opinion me anë të së cilës njoftojnë opinion për alternativën e tretë zgjedhore si një Listë unike të Lidhjes Demokratike. Kumtesen mund […]