Articles Posted in the " rexhep celiku " Category


  • SHAI “ART club”: Mesazh ngushëllimi për vdekjen e Rexhep Çelikut

    Ulqin,12 janar 2018- Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” nga Ulqini, ka ngushëlluar Ministrinë e Kulturës së Republikës së Shqipërisë me rastin e vdekjes së artistit të madh dhe emblematik,Rexhep Çeliku.Dhe ,nëpërmjet kësaj ministrie, kjo shoqatë,lidere e kulturës shqiptare në Mal të Zi,përcjell ngushëllimet te familja Çeliku dhe Ansambli Shtetëror i Këngëve dhe Valleve […]


  • Vdes Rexhep Çeliku, vallëtari fluturues

    Rexhep Çeliku “vallëtari fluturues”, Nder I Kombit, një nga ikonat e Ansamblit Popullor Shqiptar është shuar përgjithmonë në orët e para të ditës së sotme pas një sëmundjeje të rëndë. Vetëm dy ditë më parë presidenti I vendit Ilir Meta e dekoroi atë me “Nder i Kombit” , titull të cilin artisti e pranoi vetë […]