Articles Posted in the " revista malesia " Category

  • DOLI NUMRI I RI I REVISTËS MALËSIA

    Doli nga botimi numri trembëdhjetë (13) i revistës për kulturë, shkencë dhe çështje shoqërore Malësia, në Podgoricë, i cili sjellë 30 artikuj shkencorë, recensione dhe mirënjohje. Në këtë numer kanë bashkëpunuar studiues nga  Shqipëria, Kosova, Maqedonia, Italia, Suedia, Rumunia, Brukseli dhe Mali i Zi. Në rubrikën e parë “Gjergj Kastriotit – Skenderbeu,  550- Vjetori  i […]