Articles Posted in the " qyteti shasit " Category  • Amfilohijes i ndalohet liturgjia brenda kishës së Shën Gjonit në Shas

    Mitropoliti i kishës serbe dhe ndjekësve të tij i është ndaluar mbajtja e liiturgjisë brenda kishës së Shën Gjonit në Shas nga ana e policisë. Pas përplasjes së ndodhur në hyrje të qytetit të vjetër të Shasit ku banorët vendas bllokuan rrugëtimin e ndjekësve të kishës serbe, policia iu hapi rrugën por që nuk i […]


  • Simpoziumi shkencor për Kalanë e Ulqinit, studentët qëndrojnë në Ulqin

    Ulqin, më 02.05. 2017   Kalaja e Ulqinit – Studimi dhe Planifikimi për ruajtje dhe konservim/zhvillim të qendrueshëm   Mars-shtator 2017   Informatë rreth programit dhe arritjet    Me qëllim të ruajtjes dhe zhvillimit te mirëfilltë të Kalasë së Ulqinit, këtë verë realizohet Programi akademik ndërkombëtar “Studimi dhe Planifikimi i konservimit” sipas metodologjisë bashkëkohore për […]


  • Kësaj të shtune mbahen garat në gjuajtjen e piateles në Shas

    Lajmërojmë të gjith  antarët si dhe gjuetarët e ndërmarrjes publike për ruajtjen, kultivimin dhe gjuetinë e egërsirave – Ulqin, që me date 13 maj të vitin 2017 do  të mbahet garimi në gjuajtjen e piateles, në Shas, me fillim në ora 14.00. Gjuetarët do të garojnë në gjuatjen e piatelës me armë gjahu standard të […]