Articles Posted in the " pylli pishave " Category

  • Forca i bashkëngjitet protestës kundër devastimit të Pyllit të pishave

    Sot para Komunës së Ulqinit një grup i qytetarëve protestuan kundër devastimit të lokaliteteve më me vlerë siç janë Pylli i pishave dhe Ullishta. Forca e Re Demokratike  i bashkëngjitet protestës dhe gjithashtu përkrahë si gjithmonë si ka përkrahë, iniciativat e ngjajshme të cilat synojnë mbrojtjen e hapësirës dhe mbrojtjen e mjedisit, thuhet në një […]


  • Resort në Pyllin e pishave në Ulqin

      Kryetari i Komunës së Ulqinit, Loro Nrekiq me bashkëpunëtorë priti sot përfaqësuesit e firmës „Adriatic Treasury DOO,,  Christof Birkfohen, Latif Haxhibrahimin dhe arkitektin Valon Buzukun të cilët bënë prezantimin e projektit Adriatic Resort në pyllin e pishave. Vlera e projektit është 20 milion euro. Kryetari u shpreh i gatshëm për të mbështetur projektin në fjalë duke nënvizuar që shërbimi obligohet të përgatisë planin detal urbanistik […]