Articles Posted in the " plazhi madh " Category

  • URA: Kush dhe çfarë bënë për çeshtjen e K1?

    Lëvizja qytetare URA ka dalur me një kumtesë për opinion për rastin K1. Kumtesën mund ta lexoni të plotë më poshtë. Kur njeriu mendon që kemi prekur fundin si komunitet në betejën lidhur me interesat e komunës së Ulqinit, qeverisja lokale na demanton. Faktikisht, tregojnë se si mund ta plaçkisin qytetin në mënyrë monetare dhe […]


  • Sezoni turistik 2018, flasin afaristët: 25% më dobët se vitin e kaluar

    1 shtatori në Ulqin lirisht mund të themi se shënon fundin e sezonit turistik pa marrë parasysh se shtatori mund të jetë me kohë të mirë dhe kushte ideale për plazh. Lidhur më këtë puëtoret dhe afaristët e qytetit veç kanë filluar të përpilojnë bilancin e këtij sezoni, shkruan Ulqini Online. Drejtori i kompanisë ”Deli […]


  • Në Plazhin e Madh u organizua manifestimi veror ”Festa e Mërgimtarëve”

    “Festa për mërgimtarët, – Bukuria Ulqinit”   Nga Ulqini Beqir SINA ULQIN : Për të 8-in vit me rradhë, u organizua në një nga mjediset e jashtme të Komunës e Ulqinit – respektiivisht Plazhin e Madh, manifestimi verorë i quajtur :”Festa e Mërgimtarëve” Mikëpritësi dhe organizatori i këtyre takimeve, e cila  është Kisha Katolike, pra […]