Articles Posted in the " plave " Category

  • TAKIMI i PLAVË-GUCISË

    Më 1 gusht 2019, ora 10.00 deri 11.00, te Bar-Restorant “Krojet” në Vuthaj, do të organizohet “Takimi i Plavë- Gucisë”, që po vjen pas “Takimit të Tiranës” dhe “Takimit të Gjakovës”. Në këtë event do të ketë: Fjalë Rasti. Përshendetje. Ndarje e Mirënjohjeve… Këngë e recitime. Etj. Përurimi i librit poetik “Për Ty, Plavë-Guci” (Nga […]


  • KU PO ECËN FONDACIONI PLAVË-GUCI

    Nga Esad Gjonbalaj “Fondacioni Plavë Guci shoqatë e Plave Guciaseve me veprimtari ne SHBA do të mbaj kuvendin zgjedhor me datën 14 Prill 2019” U bënë njëzetepesë vjet që kur shoqata jonë filloi një rrugëtim të gjatë, me krenari e dinjitet, por edhe me zvarritje varësisht nga periudhat dhe ngjarjet e kohës dhe lidreshipi i […]

  • Sot fillon ndërtimi i rrugës Deçan-Plavë

    Ministria e Infrastrukturës në bashkëpunim më komunën e Deçanit sot do të mbajnë ceremoninë e inaugurimit të fillimit të punimeve për ndërtimin e Rrugës Deçan – Plavë. Ceremonia e inaugurimit të punimeve do të mbahet tek “Hidrocentrali Lumbardhi” (ish-Kozhnjeri), kilometri i gjashtë, me fillim nga ora 11:00. Ndryshe, ministri i Infrastrukturës, Pal Lekaj në një […]