Articles Posted in the " plakja e popullsise " Category

  • Draga: PLAKJA E POPULLSISË ME PASOJA JO VETËM DEMOGRAFIKE

    Diskursi demografik Në sajë të raportit të publikuar kohë më parë  nga FMN-ja, procesi i  emigracionit  po shfaqet me pasoja të mëdha më ç’ rast  Shqipëria po plakët me një dinamikë të përshpejtuar me pasoja për të tashmën dhe të ardhmën e këtij vendi Nail  Draga Duke marrë parasysh së po bëhën tre dekada kur […]