Articles Posted in the " Panairi libri Ulqin " Category


  • Namik Dokle dhe Pavle Goranoviq hapin Panairin e Librit ”Ulqini 2018”

    Edicioni I 18-të i Panairit të Librit “Ulqini 2018”, hap siparin nga data 3-8 gusht në shëtitoren e Plazhit të Vogël, pranë lokalit “Hollegro”. Panairi i sivjetshëm realizon vazhdimësinë e traditës së organizimit të kësaj veprimtarie që pritet me shumë interes nga qytetarët e Ulqinit dhe pushuesit, të cilët e kanë shumëfishuar numrin e banorëve […]


  • Mbrëmë u hape Panairi i 17-të i librit në Ulqin

    Mbrëmë në Ranë u hap edicioni i 17-të i Panairit të librit Ulqini 2017. Rreth 30 botues nga vende të ndryshëm prezantojnë botimet e tyre në Panair. Në ceremoninë e rastit ishte i pranishëm Ministri i kulturës Janko Lumoviq i cili vlerësoi Panairin si ngjarje të rëndësishme kulturore. Ndërkaq, kryetari i Ulqinit Nazif Cungu në […]