Articles Posted in the " paga mesatare " Category

  • Ulqini dhe Petnjica qytetet me pagën mesatare më të ulët në Mal të Zi

    Të punësuarit në qytetin e Ulqinit dhe Petnjicës kanë pagat mesatare më të ulëta në Mal të Zi, këto janë të dhënat e Institutit pët statistikë Monstat. Në të kundërtën e kësaj, të punësuarit në  Tivat dhe Zabljak morën pagën mesatare më të lartë pa taksa dhe kontribute për muajin janar, shkruan Ulqini Online. Pagën […]