Articles Posted in the " Organizata turistike e Ulqinit " Category

 • Sezoni turistik shtyen hapjen e sezonit të gjuetisë

  Lajmërojmë të gjith gjuetarët dhe qytetarët, që NP.  “Ulqin”- Ulqin në marrveshje me organizaten turistike Ulqin, kanë marrë vendimin që për shkak të sezonit turistik e cila është në vijim dhe gjithashtu që për shkak që të mos arrihet deri tek shqetësimi i turistave të cilët përkohësisht gjenden për pushime në komunen e Ulqinit, se […] • Së shpejti fushatë publike për paraqitjen e mysafirëve dhe shlyerjen e obligimeve të qytetarëve

  Në iniciativë të  Drejtorisë së tatimeve, Ministrisë  së zhvillimit të qëndrueshëm  dhe përkrahjes së Qeverisë  së Mbretërisë së Bashkuar , në Komunë u organizua  takimi me  përfaqësuesit e strukturave udhëheqëse komunale, Drejtorisë së Tatimeve   dhe Organizatës turistike. Përfaësuesja  e Mbretërisë së bashkuar  Eshli Vinter, dëgjoi  vërejtjet e shumta  që parashtruan të pranishmit përsa i përket […] • Koncert i Orkestrit Simfonik të Kanadasë në Ulqin

  Koncerti i Orkestrit Simfonik të Kanadasë – Vancouver Organizata Turistike e Ulqinit në bashkëpunim me Komunën dhe Qendrën për Kulturë, organizojnë koncertin e Orkestrit Simfonik të Kanadasë që do të mbahet të enjten me 22 mars te vitit 2018, me fillim në ora 20.00 në Sallën e madhe të Qendrës për Kulturë në Ulqin. Nën […]


 • Reagim ndaj Haxhibetit: Anulo konkursin

  Nisma qytetare UL Activism ka reaguar ndaj Kumtesës për Opinion (12.2.2018), të lëshuar nga z. Fuad Haxhibeti, Drejtor OT Ulqin. Reagimin e kësaj nisme qytetare mund ta lexoni të plotë më poshtël.   Reagim ndaj Kumtesës për Opinion (12.2.2018), të lëshuar nga z. Fuad Haxhibeti, Drejtor OT Ulqin     I nderuar z. Haxhibeti,   […]


 • Kësaj fundjave, Festivali i kllapave dhe panairi i artizanateve në Ulqin

  Festivali i kllapave dhe panairi i artizanateve, 08-09.09.2017 Organizata Turistike e Ulqinit në bashkëpunim me OJQ Globus dhe me shoqatën e kllapave të Malit të Zi, organizojnë festivalin e kllapave dhe panairin e artizanateve i cili po mbahet për të 10 herë në qytetin tonë me 8 dhe 9 shtator 2017. Festivali i kllapave do […]


 • Sot në Ulqin ka 31 326 mysafirë të regjistruar

  GJITHSEJ TË VENDIT TË HUAJ GJITHSEJ     INDEX 17/16    HOTELE         490      3.283     3.773       102 KAMPE         52        241      293       101 PUSHIMORE           /         41          41        / AKOMODIMI PRIVAT       806     26.413     27.219       101 GJITHSEJ       1.348    29.978     31.326       […]


 • Organizata Turistike e Ulqinit në panairin e turizmit shëndetësor në Beograd

  Panairi i turizmit aktiv – Beograd 13-14 maj   Pas një prezantimi shumë të suksesshëm në panairin e Lukavacit ku edhe kemi fituar paketën a artë për kontribut dhe organizim të këtij panairi, dhe sipas traditës kemi dhënë një ndër shpërblimet kryesore, dhe atë pushimin për shtatë ditë për dy persona, Organizata Turistike e Ulqinit […]


 • OT e Ulqinit në panairin në Lukavac

  Panairi List 2017 – Lukavac 11-13.05.2017 Organizata Turistike e Ulqinit është duke marrë pjesë në panairin List 2017 në Lukavac që po mbahet prej 11 deri 13 maj ku ka siguruar një stendë prej 20m2 dhe po merr pjesë në bashkëpunim me ONT dhe Organizatën Turistike të Tivatit. Në hapjen solemne të panairit fjalën përshëndetëse […]