Articles Posted in the " Një shqiptar në CIA " Category

  • “Një shqiptar në CIA” përurohet në Ulqin

    Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve në Mal të Zi dhe Kuvendi Komunal i Ulqinit, organizojnë përurimin e librit “Një shqiptar në CIA” të autorit Bashmir Xhemaj. Përurimi do të organizohet më 28 korrik 2019 në ora 20:00, në Pallatin Venezia – Ulqin.