Articles Posted in the " mogul " Category


  • MOGUL prezentoi projektin “Me përgjegjësi per Ulqin”

    Monitoring group Ulqin – Mogul, të hënën me 28 maj 2018 , në zyrat  e veta, organizoi prezantimin për media të Projektit „Me përgjegjësi per Ulqin“. Qëllimi i Projektit është rritja e transparencës së punës së pushtetit vendorë dhe lufta kundër korupsionit në nivelin lokal, si dhe kyçja e organizatave të shoqërisë civile dhe qytetarëve […]


  • Komuna e Ulqinit në bashkëpunim me  MogUL shënojnë  Ditën e Evropës

    Komuna e Ulqinit në bashkëpunim me  Monitoring Group Ulqin – MogUL do të shënoi  Ditën e Evropës, 9 Majin.  Me këtë rast do të bëhet edhe promovimi i iniciativës së përbashkët ’Need a job, take opportunities’’ në kuadër të projektit ‘’The feminine side of quality’’ të mbështetur nga Bashkimi Europian e që realizohet në partneritet […]