Articles Posted in the " mel " Category

  • Ekskluzive: Publikohet albumi i këngëve të harruara nga Arbëreshet e Zarës (video)

    Projekti është nënshkruar nga këngëtarja Dina Bushiq dhe kitaristja Melita Ivkoviq, kurse nëë album atyre i bashkohen kitaristët Miroslav Tadić dhe Edin Karamazov si dhe violinisti Yvette Holzwarth. Në mars të këtij viti, në të gjitha platformat digjitale kryesore në Kroaci si dhe në botimet e printuara, shtëpia botuese Nota Bene nga Zagrebi lëshoi ​​albumin […]