Articles Posted in the " Martinaj " Category
  • Për ngjarjet në Martinaj reagon ish presidenti shqiptar Sali Berisha (video)

    Të hënën në fshatin Martinaj të Gucisë rreth 40 pjestarë të kishës ortodokse serbe, kishin shkuar për te bërë liturgji fetare në themelet e një kishe të pa qenë kurrë, në tokë të uzurpuar shqiptare, pronë e familjes Prelvukaj me shekuj. Për këtë ngjarje ka reaguar sot edhe ish presidenti dhe ish kryeministri i Shqipërisë, […]