Articles Posted in the " manush kasneci " Category

  • NËNTË DEKADA JETË TË VETERANIT TË ARSIMIT NË ULQIN

    Mësuesi i mirënjohur MANUSH KASNECI Nga Rexhep Lleshi Njeriu i rriturdhe i shkolluar, ta njohë mirë një veprimtari dhe popullin me të cilin jeton nëafërsi, është e kuptuar, normale dhe e besuar. Por, ti duaj dhe ti përfillëato, veprimtarinë e vetë dhe mjedisin e punës, ende pa nuhatur e shijuar mirëjetën dhe rrjedhën e saj, […]