Articles Posted in the " maja e rumise " Category  • Betonizohet kisha në maje të Rumisë (foto)

    Kisha Ortodokse Serbe ka filluar punimet për betonizimin e kishes ne maje të Rumisë, kështu shkruan faqja Zëri i Krajës. Siç duket nga pamjet e fundit skeleti metalik i kishës eshtë fortifikuar më gurë. Është e turpshme që e gjithë kjo ndodhë ilegalisht pa asnjë leje ndërtimi dhe pushteti e në veçanti politikanet shqiptar heshtin […]