Articles Posted in the " loro nrekiq " Category

 • Një delegacionin i Komunës së Deçanit vizitë Ulqinit

  Vizita nga Komuna e Deçanit Kryetari i Komunës së Ulqinit Loro Nrekiq dhe bashkëpunëtoret e tij pritën delegacionin e Komunës së Deçanit të kryesuar nga kryetari i saj Bashkim Ramosaj. Komuna e Ulqinit ka vite që është binjakëzuar me Komunën e Deçanit dhe urat e bashkëpunimit janë vënë në disa sektor. Edhe në takimin e […] • Resort në Pyllin e pishave në Ulqin

    Kryetari i Komunës së Ulqinit, Loro Nrekiq me bashkëpunëtorë priti sot përfaqësuesit e firmës „Adriatic Treasury DOO,,  Christof Birkfohen, Latif Haxhibrahimin dhe arkitektin Valon Buzukun të cilët bënë prezantimin e projektit Adriatic Resort në pyllin e pishave. Vlera e projektit është 20 milion euro. Kryetari u shpreh i gatshëm për të mbështetur projektin në fjalë duke nënvizuar që shërbimi obligohet të përgatisë planin detal urbanistik […]


 • Nrekiq në Kllezën, shpreh shqetësimin për dinamiken e punëve dhe vonesat

  Kryetari Nrekiq viziton punimet ne rrugen Ulqin – Krythë Kryetari i Komunës Loro Nrekiqi me bashkëpunëtorë vizituan punimet që po zhvillohen në rrugën magjistrale Ulqin – Krythë, me gjatësi 13,5 kilometra. Ai u takua me përfaqësuesit e kompanisë që është duke zhvilluar punimet dhe u njoh më për së afërmi me objektet infrastrukturore në trasë, […]


 • Komuna: Ndërtimi i Akva Parkut duhet të bëhet realitet

  Përfaqësuesit e kompanisë turke Polin u takuan sot me kryetarin e Komunës së Ulqinit, Loro Nrekiqin, kryetarin e Kuvendit Ilir Çapuni dhe bashkëpunëtorët e tyre. Në takim edhe njëherë u fol për përshpejtimin e procedurave dhe fillimin e realizimit të ndërtimit të AkvaParkut, mësohet nga Komuna e Ulqinit. Kryetari Nrekiq përsëriti qëndrimin që Komuna është […]


 • Luftë për pozitën e kryetarit të Ulqinit

  Brenda subjekteve politike shqiptare në Ulqin ka aq shumë armiqësi sa që askush as që mendon se ata mund të bashkohen dhe të qeverisin së bashku me Ulqinin. Në këto armiqësi më e keqja është se nuk ka ndryshime programore ose edhe nëse ka, ata janë shumë të vogla për të mos thënë të papërfillshme. […]
 • Ja kush do të jetë kryetari i ri i Komunës së Ulqinit?

  Tashmë është edhe zyrtare, zgjedhjet lokale në Ulqin do të mbahen me 4 shkurt të vitit të ardhshëm. Në mënyrat nga më të ndryshmet partitë politike kanë filluar përgaditjet për këta zgjedhje në mënyrë që të arrijnë rezultat sa më të mirë. Si favorit kryesor për të fituar dhe për të dalur partia më e […]