Articles Posted in the " loro nrekiq " Category

 • Komuna e Ulqinit përkrah aksionin humanitar Porcioni falas

  Grupi qytetarëve, të cilët e inicuan dhe filluan akcionin për ndarjen e racioneve të ushqimit falas me 2 janar, u takuan sot me kryetarin e Komunës së Ulqinit z.Loro Nrekiq. Kryetari Nrekiq falenderoj dhe përgëzojë të gjithë qytetarët të cilët e inicuan dhe ndihmuan këtë aksion human dhe që me sukses po e përcjellin mesazhin […] • Nrekiq uron besimtarët ortodokës për festën e Krishlindjeve

  Të gjithë besimtarëve ortodoksë, me rastin e festës së Krishtlindjes, ju dëshiroj mbarësi e lumturi, duke uruar që në familjet Tuaja të ketë shëndet e begati, paqe e dashuri,uroj që mesazhet e fuqishme që përcjell kjo festë si paqja, toleranca e mirëkuptimi mes njerëzve, të jenë pjesë e jetës së përditshme të të gjitha familjeve, […] • AKTIVISTËT RINORË TË ULQINIT I DORËZOJNË INICIATIVË VETËQEVERISJES LOKALE

    Aktivistët rinorë nga Ulqini, sot, në sportelet e Komunës së Ulqinit dorëzuan Iniciativën për hartimin e Planit Lokal të Veprimit Rinor dhe planifikimin e “buxhetit për të rinj” për vitin 2019. Ata u pritën në një takim të veçantë nga Kryetari i Komunës z. Loro Nrekiq dhe bashkëpunëtorët e tij. Në këtë takim aktivistët rinorë i […] • Në Ullqin qëndroi për vizitë Ambasadori i Republikës së Kosovës

    Ambasadori i Kosovës në Mal të Zi Skender Durmishi dhe Zëvëndësi i tij  Enver Buçaj u pritën nga Kryetari i Komunës së Ulqinit Loro Nrekiqi dhe bashkëpunëtorët e tij. Mysafirët në fillim  uruan udhëheqësit komunal për detyrën e re, më pas u shqyrtuan tema të ndryshme në interes të përbashkët. U vlerësuan lartë marrëdhënijet ndërmjet […]