Articles Posted in the " loro nrekiq " Category

 • Nrekiq uron besimtarët ortodokës për festën e Krishlindjeve

  Të gjithë besimtarëve ortodoksë, me rastin e festës së Krishtlindjes, ju dëshiroj mbarësi e lumturi, duke uruar që në familjet Tuaja të ketë shëndet e begati, paqe e dashuri,uroj që mesazhet e fuqishme që përcjell kjo festë si paqja, toleranca e mirëkuptimi mes njerëzve, të jenë pjesë e jetës së përditshme të të gjitha familjeve, […] • AKTIVISTËT RINORË TË ULQINIT I DORËZOJNË INICIATIVË VETËQEVERISJES LOKALE

    Aktivistët rinorë nga Ulqini, sot, në sportelet e Komunës së Ulqinit dorëzuan Iniciativën për hartimin e Planit Lokal të Veprimit Rinor dhe planifikimin e “buxhetit për të rinj” për vitin 2019. Ata u pritën në një takim të veçantë nga Kryetari i Komunës z. Loro Nrekiq dhe bashkëpunëtorët e tij. Në këtë takim aktivistët rinorë i […] • Në Ullqin qëndroi për vizitë Ambasadori i Republikës së Kosovës

    Ambasadori i Kosovës në Mal të Zi Skender Durmishi dhe Zëvëndësi i tij  Enver Buçaj u pritën nga Kryetari i Komunës së Ulqinit Loro Nrekiqi dhe bashkëpunëtorët e tij. Mysafirët në fillim  uruan udhëheqësit komunal për detyrën e re, më pas u shqyrtuan tema të ndryshme në interes të përbashkët. U vlerësuan lartë marrëdhënijet ndërmjet […]

 • Një delegacionin i Komunës së Deçanit vizitë Ulqinit

  Vizita nga Komuna e Deçanit Kryetari i Komunës së Ulqinit Loro Nrekiq dhe bashkëpunëtoret e tij pritën delegacionin e Komunës së Deçanit të kryesuar nga kryetari i saj Bashkim Ramosaj. Komuna e Ulqinit ka vite që është binjakëzuar me Komunën e Deçanit dhe urat e bashkëpunimit janë vënë në disa sektor. Edhe në takimin e […]