Articles Posted in the " Lidhja Demokratike Shqiptare " Category

  • LDSH uron Kosovën për formimin e ushtrisë

    Lidhja Demokratike Shqiptare, përshendet dhe uron krerët e Kosovës, për transformimin e Forcës së Sigurisë së Kosovës në Ushtri të Kosovës.  Edhe neve, shqiptarëve në Mal të Zi, na gëzon fakti që sot, 19 vite pas luftës për çlirimin e Kosovës, Kosova bëhet me Ushtri, kështu thuhet në një kumtesë të LDSH të nënshkruar nga […]


  • Lajmi i ditës vjen nga Tuzi – Bashkohen Alternativa dhe LDSH?

    Alternativa Shqiptare dhe Lidhja Demokratike Shqiptare, janë në prag të marrëveshjes parazgjedhore për zgjedhjet lokale të 3 Marsit, për komunë të plotë të Malësisë, mëson jo zyrtarisht portali Malesia.Org. Përpos marrëveshjes midis ASH-së dhe LDSH-së, të cilët sipas të dhënave tona, kanë bërë marrëveshje, pjesë e këtij koalicioni pritet të jetë edhe Unioni Demokratik i […]


  • Tuz: Partitë shqiptare vetëm 12 mandate, DPS me partnerë fitojnë shumicën

    Në zgjedhjet lokale të mbajtura të dielen në Tuz, partitë shqiptare të ndara në tri lista arritën të marrin vetëm 12 mandata nga 32 të tillë sa ka Kuvendi komunal i Komunës urbane të këtij qyteti. Sipas rezultanteve preliminare Alternativa Shqiptare ka fituar 7 mandate, Lidhja Demokratike Shqiptare  3 mandate kurse Unioni Demokratik i Shqiptarëve  […]