Articles Posted in the " lahuta e malcise " Category

  • LAHUTA E MALCIS PO SHTEGTON BOTËN

     DY LAJME TË MIRA PËR AT GJERGJ FISHTËN NË KUADËR TË 148-VJETORIT TË DITËLINDJES SË TIJ  Nga Frank Shkreli “Ndihmom Zot si më ke ndihmue, pesëqind vjet kishin kalue…”   Një lajm i mirë vjen nga Franca.  Lahuta po shtegton botën.  Lahuta e Macisë e At Gjergj Fishtës së madh, tani flet edhe frëngjisht.  Para disa […]  • “Malësia e Madhe Pëllëmbë dhe Thesar – Pëllëmbë dhe Histori”

    Udhëtim nëpër Trojet Shqiptare, “Malësia e Madhe Pëllëmbë dhe Thesar – Pëllëmbë dhe Histori” Nga Malësia, Beqir SINA MALESIA : Duke marrë shkas dhe i nxitur nga emisioni i Drejtorit të Televizionit të Shqiptarve të Amerikës, ALBTVUSA, zotit Gani Vila – “Malësia e Madhe Pëllëmbë dhe Thesar”, për të vazhduar udhëtimin tim të gjatë nëpër […]