Articles Posted in the " labeatet " Category

  • “Trevat shqiptare në Mal të Zi përmes fotografisë”

    Trevat shqiptare në Mal të Zi janë një thesar i çmuar i historisë dhe vlerave kulturore. Secila trevë me veçantinë e vet të bregut t’detit, t’liqenit, t’lumit apo malit përbajnë harten e bukurinave natyrore që i ka kriju Zoti për hater t’popullit tonë. Kur kësaj harte i shtohen edhe veshjet popullore me larminë e ngjyrave, […]  • Sonte manifestimi ”Ditët e mbretëreshës Teuta – Ulqin”

    Klubi “Mbretëresha Teuta” nga Kroacia, shoqatat”Anima” dhe ”Labeatët” nga Ulqini organizojnë manifestimin ”Ditët e mbretëreshës Teuta – Ulqin”. Ky aktivitet do të mbahet sonte (e diele me 02.09.2018) me fillim nga ora 20 në ambientët e Galerisë së Qendres Kulutore në Ulqin. ”Pjesmarrja juaj na nderon”, porosisin organizatorët.


  • Midis shekujve…

    Të shtunën me datë 5.5.2018, në kuadër të manifestimit Pranvera në Anë të Malit u organizua ekspozita “Midis shekujve”me autor koleksionistin Ermal Sela, organizuar nga shoqata “Labeatët” dhe shoqata “Ora”. Veglat muzikore shqiptare janë pasuri e shpikur prej shqiptarëve.Rrugëtimi artistik i produktit sa profesional aq edhe historik ka thadruar të drejtën dhe ka kalitur durimin […]