Articles Posted in the " kreshnik gjonabalaj " Category

  • Përsona të paidentifikuar dogjën pasurinë e familjes Gjonbalaj

    Para dy netëve, përsona të pa identifikuar i vunë flakën objektit modern për mbajtjen e demave për mish, të familjes Gjonbalaj, shkruan malesia.org. Edhe pse dëmi është tejet i madh dhe kalon shumën 150 mijë euro, si edhe për kundër faktit se egzistojnë dëshmi mbi përsonat e dyshimt, policia e as përsonat tjer kompetent nuk […]