Articles Posted in the " koja " Category

  • Koja e zbrazur me gjashtë përmendore

    Nga Gjekë Gjonaj Gjëja e parë  që i bie në sy mysafirit apo kalimtarit të rastit  në   Kojë, vendbanim me popullatë shqiptare 15 kilometra larg Podgoricës, përveç natyrës së mrekullueshme dhe shtëpive përdhese të punuara prej guri, tashmë të zbrazura, janë përmendoret – shtatoret,  e personaliteteve të njohura historike të trevës dhe  të figurave të […]