Articles Posted in the " kksh " Category


  • KKSH shpall punimin fitues të konkursit për llogo (foto)

    Sipas Vendimit të Komisionit për Përgatitjen e Propozimeve të Simboleve të Këshillit Kombëtar të Shqiptarëve në Mal të Zi, punimet fituese të KONKURSIT PËR LOGO të KKSH-së janë: Vendi I – Agron Ujkashi Vendi II – Atdhe Tabaku Vendi III – Shpresa Bojaj


  • KKSh përgëzon dhe mbështet subjektet politike shqiptare në Tuz

    Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve në Malin e Zi, përgëzon dhe mbështet subjektet politike shqiptare për marrëveshjen e arritur që në zgjedhjet e para lokale për Komunën e Tuzit/Malësisë të dalin të unifikuar me një listë të vetme, keshtu thuhet ne nje kumtese per opinion te z. Faik Nika, kryetar i Këshillit Kombëtar të Shqiptarëve në […]  • DRAFTET E PROGRAMEVE MËSIMORE PËR ARSIMIN FILLOR

    Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve në Malin e Zi  njofton opinionin se Enti për Shkolla në kuadër të reformave për arsimin fillor, ka nxjerrë në shqyrtim draftet e programeve mësimore për lëndet: Gjuhë shqipe e letërsi, Gjeografi, Histori, Kulturë figurative, Kulturë muzikore. Ftojmë të gjithë aktorët e interesuar,  që të japin propozimet, sugjerimet  e tyre lidhur […]