Articles Posted in the " Keshilli Kombetar i Shqiptareve ne Malit e Zi " Category

 • KKSH shpall punimin fitues të konkursit për llogo (foto)

  Sipas Vendimit të Komisionit për Përgatitjen e Propozimeve të Simboleve të Këshillit Kombëtar të Shqiptarëve në Mal të Zi, punimet fituese të KONKURSIT PËR LOGO të KKSH-së janë: Vendi I – Agron Ujkashi Vendi II – Atdhe Tabaku Vendi III – Shpresa Bojaj


 • Nika: Vendim historik i qeverisë shqiptare

  Të nderuar shqiptarë në Mal të Zi, një tjetër lajm i mirë për ne, kështu e nis kumtesën për opnioni kryetari i Këshillit Kombetar të Shqiptarëve në Mal të Zi, z. Faik Nika lidhur me mbështetjen financiare të qeverisë shqiptare. Me këtë rast informojmë opinionin se Qeveria e Republikës së Shqiperisë, në mbledhjen e Këshillit […]
 • Takim letrar me shkrimtarin Ridvan Dibra

  Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve në Mal të Zi  në bashkëpunim me Shoqatën e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” organizojnë Takim letrar me shkrimtarin Ridvan Dibra. Takimi do të mbahet më 20 prill 2019, ora 20:00, në Galerinë e Qendrës së Kulturës – Ulqin.


 • Takimi i përfaqësuesve të Këshilleve Kombëtare  me delegacionin e ODIHR-it

     Takimi i përfaqësuesve të Këshilleve Kombëtare  me delegacionin e ODIHR-it (Misioni i ekspertëve për të drejtat e njeriut) Kryetari i Këshillit Kombëtar të Shqiptarëve në Mal të Zi zhvilloi takim pune me përfaqësuesit e delegacionit të ODIHR-it (Misioni i ekspertëve për të drejtat e njeriut)  z. Omar Fisher dhe znj. Dinoza Satarova, ku është […] • DRAFTET E PROGRAMEVE MËSIMORE PËR ARSIMIN FILLOR

  Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve në Malin e Zi  njofton opinionin se Enti për Shkolla në kuadër të reformave për arsimin fillor, ka nxjerrë në shqyrtim draftet e programeve mësimore për lëndet: Gjuhë shqipe e letërsi, Gjeografi, Histori, Kulturë figurative, Kulturë muzikore. Ftojmë të gjithë aktorët e interesuar,  që të japin propozimet, sugjerimet  e tyre lidhur […]


 • “KUJTIMET E NJE FIRMETARI”, të shtunën promovimi i librit në Ulqin

  Keshilli Kombetar i Shqiptareve ne Malit e Zi, do te organizoj promovimin e librit, ” KUJTIMET E NJE FIRMETARI” te autorit HAJREDIN BEJ CAKRANI, te botuar nga Auron Tare. Promovimi do te organizohet të shtunën, më 13 maj në orën 20.00 në Galerinë e Qendrës për Kulturë-Ulqin. I pranishem ne promovim do te jete botuesi […]