Articles Posted in the " Kabil Kurti " Category

  • Të promovojmë trashëgiminë kulturore

    Kryetari i Ulqinit Loro Nrekiqi dhe nënkryetarja Hadixha Gjoni pritën një delegacion nga vise të ndryshme të regjionit të shoqëruar nga afaristë të njohur të Ulqinit. Në takim përfaqësuesit nga Mostari, Tirana, Gjirokastra dhe Ulqini prezantuan mundësitë e bashkëpunimit, veçmas në planin e organizimit të Panaireve të artizanateve që kanë për qëllim ruajtjen dhe promovimi […]


  • Banka CKB së shpejti do hap zyrat e veta në Katërkollë

    Nga Sabri Salaj Biznis Klub Anamalit e përfaqësuar nga Kryetari i saj Kabil Kurti në zyren e vet në Katërkollë zhvilloi një takim pune më përfaqësues të Bankës CKB  në Ulqin. Në takim morën pjesë përfaqësues nga sektori i biznesit, përfaqësues të bashkësive lokale, organizatave joqeveritare , punonjës të institucioneve lokale dhe qendrore ku patën […]